Tuesday, 9 July 2013

Nak Juadah Iftar Istimewa yang Disediakan oleh Coca-Cola?

Di sepanjang Ramadhan ini, jom sebarkan semangat Ramadhan bersama Coca-cola dan Hot FM, Kongsikan juadah iftar kita bersama mereka yang sibuk dengan bekerja seharian dan masih pulang menyediakan hidangan untuk berbuka puasa ( seperti ibu anda, kakak anda, cikgu anda atau rakan sekerja anda), dengan mencadangkan kawasan kejiranan mereka dan beritahu kami mengapa anda mencadangkannya.

Coca-cola bersama Penyampaian Hot FM akan mengujungi 8 kawasan terpilih untuk mengedarkan juadah iftar di dalam 'mangkuk tingkat eksklusif bersama minuman Coca-cola yang sejuk dan menyegarkan ketika berbuka puasa bersama keluarga.

8 penyertaan paling kreatif akan berpeluang bersama-sama mengedarkan juadah iftar di kawasan kejiranan yang dicadangkan dan menerima RM500 duit raya.

Bukan itu saje, 50 penyertaan bertuah akan menerima barangan eksklusif Coca-cola dan 15 penyertaan menarik akan berkongsi penyertaan mereka di udara bersama Hot FM jam.

Sebarkan semangat Ramadan Anda.

Tertakluk kepada terma dan syarat..

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=h9Q_RXv73GY

Kedatangan Ramahan sememangnya dinantikan kerana ia adalah bulan yang mulia dan penuh barakah. Umat Islam seluruh dunia yang berpuasa mengambil keberkatan bulan ramahan untuk mengeratkan hubungan sesama keluarga, teman dan jiran tetangga dengan berbuka puasa bersama-sama di masjid, surau, rumah kebajikan dan rumah anak-anak yatim. Ramahan adalah bulan memberi dan berkongsi terutama sekali dengan mereka kurang bernasib baik. Ia juga adalah bulan yang mencetus sinar persaudaraan. Coca-cola sentiasa memainkan peranannya di setiap Ramadhan dengan menyebarkan semangat Ramadhan dan berkongsi kesegarannya.

Coca-cola amat menggalakkan kita saling memberi dan berkongsi rezeki. Hanya beli 4 botol mana-mana jenama yang mengambil bahagian dan dapatkan bekas makanan Lock&Lock bernilai RM26.90. Kini anda lebih mudah untuk berkongsi juadah bersama keluarga, jiran tertangga atau mereka yang memerlukan,

Bersama-samalah kita menyebarkan semangat dan kebaikkan dibulan Ramadhan yang mulia ini.

Sebarkan semangat Ramadhan bersama Coca-cola

Info Selanjutnya . http://bit.ly/14IyckDNo comments: