Wednesday, 3 July 2013

Design FB Timeline

Aku nak kongsikan dengan korang satu page design yang memang pakar giler dalam Graphic Design, sampai aku sendiri kagum melihat karya design yang dibuat. semuanya menarik perhatian.

Kalau korang nak tahu lebih lanjut, jom ke page World Designer Services . Dibawah ini adalah contoh-contoh yang dibuat oleh World Designer.

Sedap sangat! sedap sampai melebih!!!

Honda Mania

Kad Kahwin Cool

Kalau korang ada business yang dipromote, better korang buat macam ini untuk meyakinkan lagi korang punya pelanggan untuk membeli.

Itu jelah aku nak kongsikan dengan korang pasal Design yang direka nie, Cantik kan? kalau korang ada design menarik, jom lah kongsi dengan sini. tambah pengetahuan.

No comments: